Schoonmaak Utrecht

maart 5, 2016

Ook binnen de gemeente Utrecht is het belangrijk om een goed schoonmaakbedrijf te vinden voor uw kantoren en andere panden. Wanneer u een schoonmaakbedrijf Utrecht zoekt dan kunnen wij als gemeente van harte All Clean aanbevelen. Dit is een schoonmaakbedrijf Utrecht uit onze gemeente zelf.

Schoonmaakbedrijf Utrecht voor zakelijke en particuliere doeleinden

All Clean is een schoonmaakbedrijf voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Deze firma verzorgt zowel onderhoud van kantoren als van woningen. Dit bedrijf legt zich met name toe op grotere onderhoudswerken zoals glazenwassen en onderhoud van vloeren die niet door andere algemene poetswerken aangenomen kunnen worden. Wanneer het over kantoren gaat, wordt ook algemeen poetswerk aangenomen.

Contactinformatie schoonmaakbedrijf Utrecht

Wie de firma All Clean wil contacteren, kan dit op verschillende manieren doen. U kunt het contactformulier invullen op http://www.allclean.nl/contact/

Wanneer u meer informatie wenst over de diensten van het schoonmaakbedrijf Utrecht, dan kiest u voor het onderwerp ‘Algemene Informatie’ of voor ‘Offerte’ wanneer u direct ook een prijsopgaaf wenst te krijgen. U kunt het contactformulier trouwens ook gebruiken om te solliciteren. Verder vermeldt u indien van toepassing een bedrijfsnaam. Zoniet gaat u verder naar het veld contactpersoon om uw naam in te vullen. Verder zijn uw telefoonnummer en uw e-mailadres noodzakelijk op dat het bedrijf schoonmaakbedrijf Utrecht met u contact zou kunnen opnemen. In het volgende vak kunt u een persoonlijk bericht schrijven waarin u uw persoonlijke situatie of uw concrete vraag kunt stellen. Vervolgens klikt u op verzenden en dan is het klaar. U zult zo vlug mogelijk gecontacteerd worden door een medewerker van schoonmaakbedrijf Utrecht.

Stratenplan

Op de contactpagina van schoonmaakbedrijf Utrecht vindt u trouwens ook een handig stratenplan. Dit kan zeer goed van pas komen wanneer u in eigen persoon een bezoek aan het bedrijf wil brengen, want dit is natuurlijk de oudst gekende manier om contact op te nemen met een onderneming.

Het bezoekadres van schoonmaakbedrijf Utrecht

Schoonmaakbedrijf Utrecht vindt u aan de Willem Arntszlaan 127(de Duif) – 3734 EE Den Dolder in de Provincie Utrecht.

Telefonisch contact

Dit is mogelijk op het volgende telefoonnummer: 030 – 228 13 25

Faxen is ook een mogelijkheid:

Faxen kan op het faxnummer: 030 – 228 13 61

De website van schoonmaakbedrijf Utrecht

U vindt schoonmaakbedrijf Utrecht via de volgende website: www.allclean.nl

Openingsuren schoonmaakbedrijf Utrecht

De firma All Clean is te bereiken binnen de volgende openingsuren: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.